3 januari 2012

April 2011

I april hände det också en hel del intressanta saker.
Jag inledde en pizzabagarkarriär, när jag fick jobb som inhoppare vid Liisan pizza. Promenerade vidare, denna månad tillsammans med Tees, och nångång också Linn. Tog steget ut i vuxenvärlden och inhandlade min allra första Tupperware-pryl, nämligen en lökhackare. Fick också för första gången rösta i ett val; riksdagsvalet. Det var också värmebölja några dagar, och man kunde nästan gå i sommarklänning där en stund. En cykeltur till Kyrkostrand slutade med att sambon och jag fick räfsa mosters gräsmatta. Hrmf...

Blev också vuxen på allvar, när jag fyllde hela 20 år, tätt åtföljd av Kalle som blev 19. Lyckan var total när jag fick en alldeles egen gitarr av sambon till födispresent! Hemma hos oss firades det med buller och bång, badtunna och tortillas, och för oss ungdomar dansades det ännu vidare vid Kristallen under Dansgalan. Vi tog farväl av fammo - i fall att hon inte hade överlevt sin hjärtoperation. Turligen nog så gjorde hon det, och är idag piggare än på 10 år!

Varmanssäsongen började närma sig, och bilarna skulle fixas. Jag handlade också alldeles egna körskor, med pengar jag fått i present. Min älskade bil gick inte igenom besiktningen, och pappa blev tvungen att byta ljuddämpare. Nuförtiden kallas han för tant-Nissi av en anledning. Det var marknad i Jeppis. Vi gick på musicquiz -och gjorde det stora misstaget att döpa laget till "om vi fölorar dansar vi på biljardbordet- och Tees och jag fick dansa en sväng.

Det var en hel del pågång i skolan också nu, med planering inför det kommande Kulturtorget. Var också på ett Kårmöte till Vasa, och träffade Vicko som jag inte sätt på alltför länge, över en lunchdate. Det blev påsklov, och vi firade påsken med sedvanlig middag hos mommo, och sen lite partaj hos Uffe & Camilla. Det gick bra tills Kalle cyklade omkull, och såg ut som en sönderslagen alien en vecka framåt.

För övrigt så cruisade vi runt med Jim en hel del i Årvas, hälsade på Benny & Jenny i deras nyrenoverade hus, jag hälsade på Marie, Robbi och Nicki (som hunnit bli hela ett år!), och sen fick jag vara med om War of the Telefonoperatörs. Fniss.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar