9 januari 2012

Äntligen hemma igen

Ursäkta för dålig uppdatering! Blev lite bråttom igår när jag kom tillbaka hit till Jeppis. Kom hit prick 7, skulle plocka alla tusen väskor ur bilen och upp till lägenheten, och samtidigt kom Tees. Vi gick ut på en timmes promenad, och fick prata av oss lite. Skönt! Sen packade jag upp nästan allt, dansade 20min zumba, duschade, och så kom Kalle hem. Plockade undan det sista, fixade varma smörgåsar och té, och sen tittade vi HIMYM och Drakan, och så plötsligt var det sängdags.

Idag var det alltså back to school som gällde. Trampade iväg (och var överlycklig att jag fick ha uggs och Didrikson-jackan!) till 10:30, hade en föreläsning i rörelse, matpaus, och föreläsning i naturvetenskap. Sen trampade jag hem igen runt halv tre.
Satt här vid datorn en stund, skrev handilslisto, och så när Kalle hade kommit hem och var redo stack vi till Lidl och handlade. Hemma igen fixade jag mat, det blev risotto idag.

Så nu har då sambon stuckit iväg på innebandy till skolan, och själv ska jag bara sitta och slöa mig, och kanske beställa lite från H&M:s nya katalog... innan det blir dags att ställa sig iväg på zumba klockan åtta. Sen är det väl dusch och hotdog och film som återstår av dagen då!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar