2 december 2011

The long weekend

Tjohoo, mina böner funkade och den envisa febern och huvudvärken har lämnat min kropp! Nacken är fortfarande sjuk, och så började jag känna av lite i armen igår också.. Så håller fortfarande ett vaksamt öga på mina svullna körtlar, så det inte är något bus inuti dem. Hoppas det blir bättre i helgen!

Steg upp först 12:15 idag, haha. Så skönt med en god natts sömn! Har plockat och grejat här lite, och så var sambon nyss hemma och vände, han skulle och hjälpa sin papi som är här i stan och installerar i nåt nybygge.
Själv har jag inte så stora planer. Fixa något ätbart, skriva klart arbetet i sexologi/könsidentitet, packa väskan.. sånt. Ikväll blir det Årvas och en lugn kväll framför Idol, antar jag. Har nog inga större planer imorgon heller, men det lär väl nog bli något lite mer actionspäckat, om jag känner min andra hälft rätt.
Sen ska jag fråga om svärmor har tid att fixa mitt hår också, det börjar bli lite väl långt och livlöst. Har bara lite problem med färgerna, så ni får gärna ge förslag! Mörkbrunt med blonda slingor, något med rött, ljusare brunt.. What!?

På söndag ska vi baka pepparkakor hem-hemma. Är fortfarande lite förbryllad över att vi faktiskt ska bryta vår tradition.. i 19 år har jag bakat på självständighetsdagen, så detta år blir det första som det inte händer. Sen är vi ju lediga ännu måndag och tisdag, men har nog inga större planer då heller. Bara ta det lugnt, kanske göra något skolarbete om jag får riktigt tråkigt. Ska ju till Åbo på Kårmöte på onsdag, men kan hända jag åker ner redan på tisdag, och sover över hos Sara. Får se hur det blir med den saken! Ska i alla fall bli skönt med lite time-out såhär efter sjukdomen..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar