12 december 2011

Jullovet är här

Idag är den första officiella dagen av mitt jullov. Och ack så skönt det är! Vet fortfarande inte när jag ska börja jobba (om det finns nåt att göra för mig?), men tror jag väntar med att höra av mig förrän imorgonkväll.. Ifall jag då får jobba på onsdag så har jag ju i alla fall haft två lediga dagar. Heh.

Imorse steg jag upp klockan 8:50, tryckte igång datorn, och väntade att klockan blev 9:00 på Lippupalvelu's sida. Klickade hem två stycken Judas Priest-biljetter till april 2012. Så nu ska jag få se Halford och gänget i Hesa, på sin avskedsturné ännutilll. Det kommer bli great!
Kröp tillbaka i sängen och steg upp när alarmet ringde klockan 12 (hade säkert sovit två timmar till om jag bara "fått"). Så åt jag en skål med fil, och sen började jag packa in julklappar. Hade tänkt ta en bild i något skede, men blev så ivrig att jag glömde bort det. Det var i alla fall jätteroligt, och jag fick riktigt julstämning, när det snöade utomhus och allt!
Kalle kom hem, och sen for vi så småningom iväg till Lidl och veckohandlade. Kom hem, och så fixade jag mat, fattig-studerande-som-inte-orkar-aktivera-sig-maten bacon"kruka", dvs. makaroner, bacon, morötter och en kryddig vitsås, ihopblandat.

Nu sitter jag här och väntar att klockan ska bli mot 19:30 så det blir dags för veckans bästa: måndagszumba! Sen ikväll blir det hotdog och kanske till och med hemmagjord Dajm-Pehmis och säkerligen en film eller nån serie också. Låter i mina öron som en perfekt början på veckan.
Vad annat händer då? Tja imorgon ska jag skriva barns språk-uppgiften, städa AK, på onsdag ska vi städa här hemma, och så ska jag på zumba, endera på morgonen eller på kvällen. På torsdag hade jag tänkt hinna hem och rida (om jag inte jobbar) på dagen, och sen på kvällen åker vi taxi till Seinäjoki, och ser Hardcore Superstar live på Rytmikorjaamo, yeehaa! På fredag har jag inga planer, men på lördag åker jag iväg med min familj på den årliga julshoppingen till Tuuri. Looking forward!

1 kommentar:

  1. Hej :D Sku fråg bara va ni had mena gör på lördag, men du ska ju ti Tuuri. Jag kommer ju hem då på lördags kvällen o vi had tänkt fest nå lite då :p
    Vi sku säkert grund vi oss o sen fa vidare nånstans, så ifall ni int har nå kvälls planer så e de bara ti kom :D Och ifall de int passar så kan vi nog hitt på nå kul nån annan dag också :)

    SvaraRadera