11 december 2011

Hej söndag

Hohhoh vilken helg detta varit! Har knappt suttit stilla alls, och allra minst tagit det lugnt. Jag har fått umgås med favorittjejerna och vi har ätit gott (och definitivt för mycket), och jag har till och med överlevt Melody och ett dygn utan Kalle. Dagens barnjulfest gick väl sådär, jag är tydligen inte så duktig på att måla ansiktsmålningar som jag hade hoppats... Men så avslutade vi med en alltför stor (och inte så god) pizza på Elif, och lite skvaller, förstås.
Nu är jag hemma och försöker slappna av och uppdatera mig. Vi fick varsin megastor godispåse från julfesten, så det sitter jag och mumsar i mig nu.. nyttigt efter en sånhär helg!


Ikväll ska Kalle och jag titta Big Bang och nån film, jag har önskat att vi ska se Jumanji. Kanske lite otippat val, men jag blev plötsligt väldigt sugen på att se den!? Minns att det var en favorit när jag var liten, och oooh så spännande det var!
Imorgon är jag LEEEEDIG, och ska paketera julklappar, städa ugnen och kylskåpet, göra sista skoluppgiften (barns språk), öva på gitarr samt spela The Sims. Okej, jag ska inte göra allt detdär imorgon, men jag ska i alla fall börja på min "jullovsplan".

Och så kvällens film:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar