1 december 2011

"God"morgon

Usch, mår fortfarande inte bättre, även om jag hade hoppats på det... Sov rätt bra till att börja med, men sen vaknade jag av att jag behövde gå på pisseriet. Och då var det förstås omöjligt att sova bra efter det. Sen förstår jag inte riktigt vad det är för fel med min nacke, jag är så himla sjuk, det är nästan omöjligt att svänga på den, och när jag ligger värker det även om jag bara ligger helt rakt. Don't get it!?
Sen så vet jag inte om jag är hungrig eller mår illa. I morse (steg upp 11:15 men i alla fall) tyckte jag det kändes som ett litet kurr, så jag försökte käka två kiwis, och tryckte i mig en halv Burana. Fick genast gå till vessan för att det kändes som om jag behövde spy, men kom inget idag heller.. Fyfan. Så nu har jag druckit en kopp té och försöker vänta ut kallsvettningarna som orsakas av värktablettens inkickande. What a great life!
Tanken är att jag ska till Yrkes på den traditionella julmarknaden de har från bageriavdelningen. Men vet ärligt talat inte om jag kan gå.. Sen borde jag också inhandla en chokokalender. Men det kan väl i och för sig vänta nån dag, så får jag äta många på en gång i stället, heh.
På agendan annars idag: påbörja inlämningsarbetet i sexologi/könsidentitet, och så MÅSTE jag städa AK ikväll. Vet inte hur det ska lyckas, men men...

4 kommentarer:

 1. Synd att du fick e värr än me, slapp no febern inatt jag fast ja gick å sova me 39 graders feber. Vakna utan feber, men no känder man jo se såden halvslö entå. Sjuk nacka å hovovärk har ja no enno.

  SvaraRadera
 2. ja hoppas att e ska släpp tills imåro, sko verkligen int ork vara sjuk över häljin.. man var jo så slut å ork int göra nanting! enda positiva e väl att ja int får i me na mat, enkel viktminskning ;)

  SvaraRadera
 3. du ska nog se efter den där nacken din, det kan vara ett tecken på hjärnhinneinflamation! vill inte skrämma upp dig på nåt vis men ha det i åtanke bara, att det kan vara bra att kolla upp det om det inte blir bättre.
  krya på dig!

  SvaraRadera
 4. ojdå, had int ens tänkt på na toko.. får hoppas att e var betär snart tå så it he e na allvarligari. tack!

  SvaraRadera