5 december 2011

Att fixa tidsbrist

Så har jag då varit på måndagszumba med mami (och kusin Heidi), och till råga på allt fick jag till och med pizza hem-hemma. Inte illa alls! Det kompenserade att jag inte hade några skor och fick halka runt på träningen idag...
När jag kom mig tillbaka hit till Årvas blev jag lite stressad, när jag insåg att denhär veckans dagar blir alltför få för det jag borde hinna med, t.ex. städa både AK och E&Y, skriva inlämningsarbete i musik, osv. Då kom min sambo på den briljanta idén att jag kan ta datorn med på tåget imorgon. "Så böv do it sita tär å sova, utan kan jöra na vettit istelli!" Ibland kunde jag ge pris åt den mannen. Som exempelvis den gången när jag höll på att riva av mig håret i mina dilemman vart jag skulle placera den nya blomman jag fått av svärmor, eftersom det redan var fullt (passligt antal för att det ska se bra ut) på blombrädena. "Men lägg an på hyllon ovanför tv, tär finns e jo plats." Hallelujah I just love that boy so.
Vilket påminner mig om att vi skulle titta en film klockan 23:00, och nu visar min skärm 23:06. Cell 211 hette visst filmen. Och ja imorgon ska jag jobba som rörmokare. Mer om det sen! Go'natt på er.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar