16 november 2011

Sjuklingen rapporterar

Tjahapp, så hade jag då gått och blivit sjuk. Halsen är sjuk och svälld utanpå, näsan är lite stockad och mitt huvud värker och väger två ton. Sen har jag också fått nåt släng av ryggont. Har känt av det i några dagar, att det dunkar lite i korsryggen. I morse var jag så sjuk att jag knappt slapp upp ur sängen, och allra minst smidigt fick på mig mina leggins.. Blä! Antar att det har att göra med alla lyft jag gjort på dagis nu dessa två veckor, och att det börjar bli kallt och dragigt utomhus.
Så nu antar jag det blir att ta det lite lugnare nån dag, så jag är frisk till helgen. Har verkligen inte lust eller tid att vara sjuk nästa vecka heller, när vi börjar skolan och har tusen uppgifter att göra innan jullovet!

Sen om ni vill veta om min dag, så var jag på dagis mellan 9 och 15:45. Vi började med sångstund på morgonen, tillsammans med de fem andra avdelningarna. Sen lekte vi en stund. Klädde på oss och gick ut. Kom in och käkade mat. Gick och vilade. Drack kaffe, pratade.. När ungarna vaknade blev det mellanmål. Lek igen. Och sen for vi ut, och så fick jag åka hem.
Nu sitter jag och väntar på mat. Kalle fixar idag! Vitlökspotatis och "mammas" biffar blir det, mums mums. Sen ska jag brumma iväg hem-hem till Jutas. En ridtur med Elli, och så får pappa byta till vinterringar på Nissi. Det var faktiskt lite läskigt och halt i morse...
Sen är väl tanken att jag ska på zumba 20-21, men får se hur det blir med den saken. Det är väl inte världens klyftigaste att träna hårt när man är sjuk.. Så får se om det blir att åka hem och krypa ner under täcket istället.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar