12 november 2011

Saturday night

(Okej så det var tänkt att detta inlägg skulle publiceras igårkväll, men eftersom Tommys dator hade något konstigt fnatt så gick det tydligen inte att publicera i alla fall? Så när denna text börjar kännas konstig vet ni vad det beror på!)

Sitter i Årvas hos Tommy denna ruggiga lördagkväll. Grabbarna dricker öl och spelar poker, så jag får sitta och underhålla mig själv. Bättre än att sitta hemma och halvsova på soffan, antar jag?
Var alltså till Vasa igår, när Tasty Daze medverkade i Oliver's Got Talent. Duktiga medtävlanden hade de, men enligt mig var det nog "mina" grabbar som var bäst. Juryn tyckte liknande, och skickade dem vidare till final. Så nu ska ni alla se till att infinna er vid Olli's den 9. december och hejja på grabbarna! Kan berätta mera om gårkvällen sen när jag är hemma i Jeppis och kan sätta in lite bilder.
Imorgon är det Farsdag. Hade tänkt baka en smarrig cheesecake åt papi, men syster meddelade att han redan köpt en tårta åt sig själv... tjahapp. Så går det då mami reser iväg till USA-Canada i 2 veckor! Fusk.. I alla fall så blir det väl kaffe i något skede, ska ju och rida fröken Elli också. Klockan tolv ska vi på middag till Kalles faffa, och sen på kvällen när vi är back in Jeppis blir det försenat (alla andra var ikväll) kalas hos kusin André.
Så det är mina resterande helgplaner.. Ha det bra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar