8 november 2011

Så himla givande!

Jaa-a, annat kan jag inte säga än att det är dödsskönt och väldigt givande att vara ute på praktik! Nog är det en helt annan sak att läsa om hur man ska hantera situationer ute på fältet, än att verkligen vara med om dem. Då går det inte att börja bläddra tillbaka tjugo sidor och se vad Winnicot sa om det ena och Bowlby om det andra. Mera praktik skulle göra mig superhappy!
Var mellan 8 och ½3 idag, och vi har hunnit med både ett och annat. Käkat frukost. Lekt i sand"lådan" (inne). Ätit mat. Vilat. Somnat. Bytit min första blöja (!!!). Druckit kaffe (läs: té). Varit ute på gården och busat. Ätit mellis. Pusslat...
Och så vidare, och så vidare.

Nu sitter jag här och inväntar sällskap. Mamma och hennes kusin Annika är påväg hit för att kika in. Vilken tur att pappa gav mig två rulltårtor i söndags.. Hade förstås mycket hellre bakat själv, men tyvärr har jag inte riktigt tid. Busy, busy, ni vet.
Sen ska Kalle fixa maten idag. Spaghetti och murusås tror jag bestämt det skulle bli. Och sen ska jag städa. Och promenera med Tees. Och dansa 20min zumba. Och så vidare, och så vidare. Så då vet ni hur min dag sett, ser och kommer se ut!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar