7 november 2011

Praktik(t)anten

Ungefär såhär happy är jag idag! Är. Eller var.. Hur man nu ser det.
Var alltså första dagen på praktik idag, på Marjala daghems avdelning Gulsipporna. Och vi hade det jättetrevligt. Lekte i stora salen. Var på skogspromenad. Satt och mös i soffan. Slumrade till lite på vilan. Lekte med småhästar... Hälften av barnen var sjuka, så det blev en ganska "lätt" dag, men ändå var jag jättetrött när jag kom hem runt halv 4.
Pussades en stund med Kalle, och sen åkte jag iväg till Lidl. K fick vara den viktiga av oss, och åkte iväg på möte till skolan. Shoppade loss vid Lidl, och allt var frid och fröjd. När jag sen skulle åka hem så tog det 20 FUKIN MINUTER att köra hem till Västermalm. Hallå, det är typ 2km!? Det brukar ta 5min, max!? Ja, orsaken var ju förstås nåt j**la vägarbete som de inte hade skyltat, så jag blev tvungen att ta en annan väg, som förstås inte ledde nånstans, och så fick jag svänga om och åka nån sjutusans lång omväg. Greeeat.
Men så åt jag fil med jordgubbar och banan, och världens godaste bröd, Hiivaleipä (från mommos hemby Konnevesi) med ost, när jag kom hem. Då blev det bättre.

Nu sitter jag här och fördriver tid, väntar att klockan ska bli 8 så det blir dags för veckans höjdpunkt: måndagszumba! Vet egentligen inte varför det är så himla bra, kanske för att jag känner mig så lat på helgerna, och så är det så skönt när man kommer igång med ny träningsvecka. Känns som absen börjar utvecklas igen.. Vad vet jag? Helt awesome är det i alla fall, Anna är världens bästa instruktör!
Sen när jag kommer hem ska jag duscha varmt, äta hotdog och dricka glögg. Mysa i soffan med sambon. Titta Halv åtta hos mej. Krypa ner under täcket. Och så go'natt. Så jag orkar med en ny, spännande dag imorgon igen. Hejtå!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar