1 november 2011

November

Jahapp, så hade då en ny månad kommit igen. Snart är det alltså jul, och jag längtar så innerligt! Igårkväll när Kalle och jag kollade film så drack vi glögg, och doften fick det riktigt att pirra i kroppen! Julklappar och god mat, mysbelysning, umgås och bara vara.. can't wait!

Men över till andra saker. Sitter för tillfället och väntar på att maten ska bli färdig. Äter idag, precis som igår, makaroner med brunsås, och sen en fil till efterrätt, om jag orkar. Har varit i skolan en stund idag också, mellan 10:30 och 13. Vi hade först sexologi, sen StuBis höstmöte. Så nu är det då officiellt, no way back.. jag ska bli ordförande nästa år! Shit.
Nu är jag alltså hemma och pustar ut en stund, har tänkt hinna dansa 20min zumba och duscha, fixa mig lite, kanske till och med åka och handla tillsammans med Kalle, och sen trampar jag tillbaka till skolan tills kl 16. Då ska vi ställa inför kvällens Halloweensitz, som sen börjar kl. 18. Jag (och Sofia) ska vara toastis! Tror det kommer bli riktigt trevligt, faktiskt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar