14 november 2011

Måndagssysslor

En helt vanlig måndag här i Västermalm. Förutom att man nu får börja ha på lamporna från att man kommer hem tills man går och lägger sig. Oekonomiskt.. Men fick nyss en tvåmånaders elräkning, 25€. Så antar att jag inte har så mycket att gnälla över egentligen.
Var på dagis mellan ½9 och ½4 idag. Jag höll rörelsestund, och det gick faktiskt rätt bra. Sen var det bara 7 barn idag, så det var lugnt. Satt och skrev på pausen. Ritade lite hus. Sen läste jag bok med "stora" pojkarna. Och så var vi förstås ute och gungade och cyklade och allt vad vi gjorde. En trevlig dag, med andra ord.
När jag kom hem pussades jag med min sambo en stund. Så värmde vi ärtsoppa och käkade smörgåsar. Och jag läste förstås Aku Ankka. Nu har han stuckit iväg till skolan för att spela innebandy, och själv borde jag söka mig till Lidl för att veckohandla. Tar dock emot när det är så mörkt utomhus.. usch och fy.
Sitter mycket hellre här inne och myser, läser bra bloggar och bara slappar. Försöker också välja vilket recept jag ska använda i veckan när jag gör svampsoppa. Tror det får bli Per Morberg faktiskt. Något annat intressant hade jag väl inte att säga idag.. I afton blir det zumba 20:00, och sen det sedvanliga: kvällsmat (och GLÖGG!) och Halv åtta hos mej. Sånt.

Bilden är från sommaren 2009, jag i min allra spinkigaste form. Hade gärna sett ut sådär nu också... Är på Kalles dator så det finns inte så många vettiga bilder, tyvärr.

1 kommentar: