4 november 2011

Idolrecension

Okej, nu tänker jag göra något som jag aldrig gjort förr (och inte kommer göra igen?), nämligen en liten recension över årets bunt med svenska Idoler. Låg nyss nerbäddad i soffan och lyssnade på dessa fantastiska unga förmågor, och tänkte att NÄÄ-ÄÄ, idag bara måste jag skriva något om vad jag tycker! Inte bara om ikväll, utan överlag också. Så here it goes:

Robin
Från första början tyckte jag att han var så wannabe. Visst, bra röst, men kanske lite väl "självsäker". Idag föll alla mina murar när han sjöng Who you are. Kanske mest för att jag fastnade för texten i låten, men också för att han faktiskt har en mäktig röst. Nice!

Olle
Charmig kille, men idag tyckte jag att han heeelt saknade utstrålning. Har inte riktigt fattat poängen med honom.. Tycker inte han är så speciell som alla andra verkar göra, helt enkelt!

Moa
Framtill idag har jag tyckt att hon är en liten, osäker tandställningstönt, som har en relativt bra röst, men inte fastnar på något vis. Today, she blew me away! Kanske mest för den otroligt vackra låten hon skrivit, och framför så vackert. Men minuspoäng för uttalet, dock...

Molly
En till som jag inte riktigt förstår mig på. Stor kvinna, stor röst, men lite för skrikig för min smak. Vilket också juryn poängterade idag.. Hon sjunger verkligen fint, men behöver man verkligen skrika för att göra sig hörd, när man redan har en så stor och mäktig röst?!

Amanda P
Min absoluta favorit, från dag 1. Så sjuuukt duktig, en speciell röst som alltid ger mig rysningar, no matter what hon sjunger. Sitter alltid med spänning och väntar på de höga tonerna... Dessutom är hon otroligt vacker! Och bara 16 år!!!

André
Äh, kom igen.. småflickorna kan sluta rösta, så dendär tönten skickas hem, fort som tusan! Tycker inte han tillför något positivt.. Han är smörig, har en barnslig röst, och tror han är världens sexbomb, even though he's not. BUUU!

Amanda F
Min andra favorit, efter Amanda P. Har en så otroligt speciell röst, sådär raspig och skön att lyssna på. Det ända som stör mig är väl att hon är så konstig.. Så blyg och tyst och försiktig och.. underlig! Dagens framträdande var nog bra, precis som alla föregående, men hatar när hon alltid måste stöna i alla sina låtar...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar