4 november 2011

Friday

Hej hopp lingon.. sopp.
Sitter hem-hemma i Jutas och njuter av denna stillsamma fredagkväll.
Började dagen runt 11, plockade lite, fixade mig, och så brummade jag in till stan. Träffade Linn, och så gick vi runt i lite butiker. Hade absolut inte tänkt köpa något, men när vi kom till Seppälä (och hade en traditionell modeshow) så kunde jag inte hålla mig.. Hittade de perfekta julfestkläderna! En "läder"-midjekjol samt en röd topp med såndär.. ja vad ska man kalla det? Grejs, rysch-pysch, volanger? Ja, jag kan visa bilder nån annan gång! Snyggt var det i alla fall. Sen for vi på lunchdate till Presso, och käkade PizzaBuffa + mjukglass. Det var gööött.

Kom mig hem, pussades med sambon en stund, packade grejorna, fixade praktikmappen, och sen styrde jag kosan hit mot Nykaabi. Kalle och jag raceade.. tänkte nästan sluta med att jag blev utprejad av en buss! Heh.
For och hjälpte moffa att bränna bilder från datorn till skiva (han är inte så teknisk fast jag försökt lära honom hundra gånger), och så drack vi lite kaffe, jag och han och mommo. Trevligt! Åkte sen hem (Jutas), och hoppade i ridkläderna och trampade iväg till stallet. Var ute på en svettig kvällstur med Elli, det var riktigt uppfriskande faktiskt!

Nu sitter jag här och tar det lugnt bara, väntar att Idol ska börja, och att Tossa ska komma hit. Skrapade nyss ur en vaniljstång (mamma gör Amarula-glass!), så nu doftar fingrarna juvligt. Sambon är på bastukväll i Vasa med fotbollslaget, så honom lär jag inte höra mycket av denna afton... men jag tänker inte bli arg. OBS.
Imorgon tänkte jag börja dagen med att besöka Marie, Robbi och Nicki, alltför längesen jag träffat dem! Sen följer min syster med till Jeppis, hon ska nämligen sova över hos oss, när det är dansgalan i stan. Yeehaa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar