2 november 2011

En surpuppa-onsdag

Hejhallå.
Jag är trött och på ytterst osocialt och dåligt humör denna eftermiddag. Låg vaken och var aggressiv mellan halv tre och fem inatt, så då kanske ni förstår dagens sinnesstämning..
Dock gick skoldagen rätt smärtfritt till, vi hade lekteorier (intressant), och spelade sen gitarr (jag var duktig!), värre än så var det inte. Skönt med en så kort dag.
Sen hoppade jag på cykeln och trampade iväg ända till Skata. Hade tänkt hälsa på min handledare vid Marjala, eftersom praktiken börjar NÄSTA VECKA. Tyvärr så hade hon gått hem för dagen... så det blev bara en motionsrunda för mig då. Suck.
Har sen jag kom hem suttit och läst på morgondagens litteraturseminarium, samt antecknat lite. Det var inte så hemskt som jag trodde.
Sambon har kommit hem efter sina nattliga äventyr och krapula-skoldag, och sitter och tittar South Park och fnissar förnöjt. Jag kunde inte bry mig mindre. Det ända jag sagt åt honom är att han kan stänga av sina dumma nerladdningar så att jag kan läsa bloggar utan att det hackar. Om man är så kär i sig själv att man inte ens kan be om ursäkt fast man uppenbarligen uppfört sig dumt, så tänker jag fan inte prata med den personen. Säg förlåt så kanske jag kan fundera på saken!

NEJ! Livet är inte alltid en dans på rosor.
JA! Livet är aldrig en dans på rosor.

Nu ska jag skala potatis och tillreda en tvättäkta murusås. Och sen ska jag åka iväg och städa och bara tänka på mig själv. Och sen blir det zumba kl. 20-21. Och så ska jag ta en lång dusch och äta en god smörgås. Efter det kan jag kanske börja fundera på någon annan. Tack å fylåt!

3 kommentarer:

 1. Tackar, he e no mysit tå man kände sparka å e böukar omkring tä :)

  Jo, int had vi na anledning till att vänt meir tå vi båda har fädi skola å vi veit va vi vill. Säkert finns e ti som tycke he att vi sko a måsta vänt ti he å he å sko vi a gjort e såde i stelli så sko e a blivi myki bete men he e vårt val å vi e nöjd över e. Å int ansir ja hellde att a missar na myki bara för he att a er bort in i vikona no sir a he att maga växer å var stör så int ere så myki anat än he som ändrar. No sko e bara ha ve ti fråg no sko ja ha sagt :P

  SvaraRadera
 2. Been there, done that, got the T-shirt... He va sama sak me min expojkvän. He va ALLTI han som had rätt åv oss båda, och om han had gjort na dumt så int sku han säg na förlåt int. Sånde e SÅ jobbit >.<

  SvaraRadera
 3. joo he e int alls na rolit, speciellt int tå e förekomber heila tidin. man blir ganska tröitt på e tisist! :/

  SvaraRadera