10 november 2011

En novembertorsdag

Och så var det torsdag igen, surprise, surprise.
Var på dagis mellan 8 och 3 idag, och vi gjorde sånt vi gjort andra dagar också. Lekte i sandlådan. Läste böcker om Mulle Meck. Käkade några gånger. Sjöng. Var utomhus och huttrade. Sånt.
När jag slutade åkte jag via Kråkholmen för att hämta ut mitt Ellos-paket från Siwa. Sen via stan, handlade farsdagspresent. Det tog en halv evighet. Blev tvungen att skicka med 1. Kati 2. mamma 3. Kalle 4. moster Tiina. Den sistnämnda för att en present åt kusin André också inhandlades. Han fyller nämligen på måndag, och vi ska på kalas i helgen. Sen handlade jag också 5 par nya sockor åt mig från KappAhl. Igen. And -30% it was.
Kom hem. Rev upp diverse kassar och paket, provade och plockade och var lite stressad. Fixade mat: makaroni-bacon-morots"kruka" (blandar allt med en kryddig vitsås). Det var gööött. Nu sitter jag här och slappar tills det blir dags att dansa zumba. Även om jag inte har motivation så blir det här hemma idag. 40 minuter sculpt & tone. Sen duscha och fixa, och så Music Quiz klockan 20:00. Sen blir det örtbatonger, Halv åtta hos mej, och Two and a half men.
And friday next! Sista dagisdan denna vecka. Årvas. Tasty Daze på Olli's... Sånt.

Nytt i vårt hus: en svart rahi (på svenska?) som får agera som högtalarpall. Man kan också sätta något in i den, så får se vad det blir... Sen blir det ju också en bra extra sittplats! Och det bästa.. den var GRATIS!

2 kommentarer:

  1. Min fungerar som nattduksbord. :)

    SvaraRadera
  2. "Rahi" betyder fotpall om man översätter direkt.. Men vissa sånde rahi används jo noo ti anat än fotpallar o, så int vejt ja va man ska kall dem.. Jag o har fundera myki på hedé :)

    O demde "ljuskonren" tycks int finnas jär i Vasa na. Ja har tömd all skåp idaa o sökt dem, så troligtvis har di lämna i Kovjoki. Ja ska tid i helgen, så tå ska ja sök fram dem! :)

    SvaraRadera