3 november 2011

Dessa eviga torsdagar

Nu börjar det ju vara ett tag sen jag tjatat över att det bara är torsdag hela tiden, så here you go, nu kommer det en gång till. I och för sig så är det ju bra att det är torsdag, det blir ju snabbare helg. Och just denna torsdag känns det extra skönt, eftersom jag får vara "ledig" från skolan i hela två veckor, när vi går ut på praktik på måndag. Det, kära läsare, är jävligt najs! Är så himla skoltrött för tillfället..

Var i alla fall i skule mellan ½11 och ½3. Vi hade litt.sem. i lekteorier, och fortsatte sen med rörelse. Helt okej. På matrasten brummade (ja, jag hade bilen fast det var underbart väder ute!) jag iväg till Marjala, för att träffa min praktikhandledare. Hon verkade vara jättetrevlig, glad och lätt att prata med, så det kommer nog säkert bli jättebra. Längtar! Det ända problemet är väl alla dedär jäkla uppgifterna vi har.. puhh. Ska fixa ihop en praktikmapp senare ikväll, som jag kan ha med mig att anteckna i.
Ja så kom jag mig då hem, och så började vi städa. Jag var överdrivet noggrann, så det tog ganska länge.. men nu har vi det i alla fall rent och fint här igen, en stund framöver. Har också hunnit fixa mat och käka, höns och ris blev det idag.

Nu får vi se vad som händer i afton.. Kalle och jag har inte riktigt varit överens senaste dagarna, som ni kanske förstod. Men det håller på och svänger! Brukar ju som tur gå snabbt över för oss... Så kanske det blir Musicquiz ikväll kl. 20? Jag borde åtminstone hinna dansa 40min zumba före det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar