17 november 2011

Denna torsdag

Usch och fy hur jag mår denna afton!
Var på dagis mellan 8 och 3 idag. Fick börja dagen med att ta en värktablett, annars hade jag nog inte orkat. Elva barn på plats idag, så det var ganska mycket rop och skrik, liv och rörelse. Vi gjorde "the usual"; åt, var ute, lekte, vilade, drack kaffe, pratade, osv. Sen så tittade vi också på lite foton som tagits under hösten. Trevligt!
När jag kom hem fick jag Josse på besök, och vi satt och skvallrade i lite över en timme. Mycket trevligt, som vanligt. Tyvärr blev min redan sjuka hals inte direkt bättre efter det... Nåja. Fixade sen kantarellsoppa och örtbatonger, och så käkade Kalle och jag. Det var gött, men hade nog säkert varit godare om jag hade haft nån slags matlust.

Nu sitter jag här och försöker hålla upp ögonen. Det gjorde superont bara för att jag nös, så sjuk och svälld hals har jag. Strålar ut i nacken, huvudet känns tungt.
Hade detta varit en vanlig torsdag hade jag åkt på zumba om en halvtimme, kommit hem och duschat, och så hade vi stuckit iväg på musicquiz. Men så blir det nog inte denna afton, inte om jag ska överleva... Måste ju vara någotsånär pigg och utvilad imorgon, när det är min sista :(:(:( dag med Gulsipporna. Buhuu.
Så ikväll ska vi mysa under täcket i soffan, äta något gott och titta film. Den första på agendan blir The Change-up. Får se då om den är bra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar