5 november 2011

Assburgers och annat lördagskul

Sitter hemma i Jeppis nu, tillsammans med sambon och Kati. Kollade nyss på South Park (därav "assburgers" i rubriken), som jag i alla tider har hatat. Inte för att det är bra nu heller, men kanske liiite bättre än vad jag kom ihåg i alla fall... Nu sitter de och spelar Tekken, och jag försöker vända mitt dåliga lördagshumör.
Steg upp runt halv elva i morse, åt en ordentlig frukost, löste lite sudoku, och sen brummade jag iväg och hälsade på Marie, Robbi och Nicki. Satt och pladdrade i ca 2,5h, så en hel del fick vi nog gått igenom! Alltid lika härligt att träffa Marie, en av mina äldsta vänner. Denna dags funderingar förde dock med sig lite allvarligare tankegångar än vanligt, så därav det surmulna humöret.
I afton är det i alla fall Dansgalan här i stan, och dit är vi alltså påväg, för att dansa och dricka och äta knackkorvar. Jim & Nina ska väl komma hit på "förfest" nu före, men annars händer inget storslaget ännu på några timmar. Så får se vad vi hittar på.. Jag hatar att vara på såhär dåligt humör från början, det bådar aldrig gott! Tror jag ska gå och klinka på gitarren en stund... Kanske that'll do it?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar