9 november 2011

Alltid på gång

Va trevligt att se att mitt föregående inlägg fått några kommentarer i alla fall! Keep going, finns säkert flera "out there" som inte skrivit ännu. Och du som inte har en blogg får givetvis också skriva vem du är, om du så skriver under anonym och bara berättar varifrån du är så är jag nöjd. Capisce?

Om idag då... Var på dagis mellan 8 och 3. Vi gjorde allt detdär vanliga. Och idag böt jag TRE blöjor (!!!). Vi bakade med trolldeg. Lekte. Vilade. Så gjorde jag en intervju om könsfrågor med min handledare. Och så var det kallt därute. Blev tvungen att skrapa rutorna med parkeringsbrickan. För min j**la baklucka är ur funktion (?) så jag kom inte åt the good stuff.
När jag kom hem skalade jag potatis, och hann sitta en stund här och snooka runt medan den kokade. Så blev det potatismos och ugnskorv idag. Nam. Pussades en stund med Kalle, och så vidare till E&Y och städa. Nu, två timmar senare, är jag hemma på snabbvisit igen.
Ska strax byta om, hoppa in i bilen igen, och åka iväg på zumba mellan åtta och nio. När jag kommit hem och duschat, ja DÅ ska jag stanna upp en stund för att ta det lugnt. Hektiskt liv? Nja, jag trivs faktiskt med att ha mycket pågång! Bara jag vet att det kommer dagar då jag får slappa också.

2 kommentarer:

  1. Sv; Ja rota genom några skåp idaa men ja hitta int dem na. Ska koll nogare imoron fö ja vejt att di finns nanstans!! :) Ja hör åv me tå ja har hitta dem :)

    SvaraRadera
  2. Sv; Tack :D
    Ja, demde jumpsuitan e såå skön!! :)

    SvaraRadera