24 oktober 2011

Verkligheten, hallå!

Jahapp, då var mini-semestern över och allvaret, vardagen, verkligheten, börjar igen. Trots att vi har väääldigt mycket kvar att göra i skolan innan det blir jullov, så känner jag mig faktiskt mindre stressad nu när jag fått "vila" några dagar. Det faktum att jag gjort en lista, och faktiskt följer den någotsånär korrekt, är faktiskt ganska befriande. Om jag lämnade allt till sista minuten eller försköt inlämningsarbetena till nästa deadline hade det nog inte känts lika bra.. Sådeså!
Trampade i alla fall iväg till skolan tills 8:30 i morse, och vistades där till 14:30. Vilket tungt sätt att börja en ny vecka! Vi hadedubbeltimme småbarnsdidaktik samt en lektion sexologi, rätt intressant dag faktiskt.

Nu sitter jag här och lyssnar när Kalle klinkar med gitarren. Tanken är väl att vi ska åka och handla här inom kort, men han drar liksom bara mer och mer ut på tiden hela tiden... Men ja, inte har vi väl bråttom direkt. Vi ska fixa något ätbart, jag borde läsa ett varv på tent (okej, ganska många varv om det ska gå bra!), och sen är det zumba 20:00, men annars inget speciellt.


Hämtade ut ett Jotex-paket från Siwa idag, så nu kan man säga att julfeelisen börjat infinna sig ännumer, om möjligt. Fick bland annat hem dessa härliga jul-lakan och två lyktor. Sen beställde jag också lite julklappar, som jag inte riktigt bestämt vem jag ska ge åt ännu. Bara för att det var billigt, ni vet...
Sen har vi också fått en gardin till sovrummet, Kalles mommo hade fixat under helgen. Så den måste jag väl sätta upp nån dag också så ni får se slutresultatet. Något annat har jag väl inte på hjärtat just nu, borde antagligen aktivera mig nu innan det är försent och jag blir för slö.
The revyresan-story med bilder kommer antagligen upp först imorgon, om jag inte anser mig ha mycket extra tid över ikväll. So there!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar