26 oktober 2011

Ursäkta min frånvaro

... men även denna dag har varit en busy dag!
Väckarklockan ringde 9:20, började med att åka på ett zumbapass mellan 10 och 11. Svettigt och härligt, och inte allra minst skönt åt mina (efter helgen)förslappade magmuskler! Åkte hem, duschade, fixade mig, slängde i mig lite fil och ett par rostabröd, och så stack jag iväg till skolan. Spelade gitarr mellan 12 och ½1, och efter det drog jag vidare igen, denna gång till E&Y för att städa. Tog ganska exakt 1,5h som jag hade håltimme, och for tillbaka till skolan till ½3. Så hade vi då bild&form fram 17:15, och så fick jag äntligen åka hem.
Min älskade sambo hade fixat mat (med mina instruktioner), och jag blev bjuden på crocettpotatis, wienerschnitzel, kantarellsås och morötter så fort jag steg in genom dörren. Mm-mmh! Men som regeln lyder här i vårt hus: den som kokat maten ska inte diska, alltså var det min tur idag... suck. Tror nog jag håller mig till spisen framöver!

Nu har vi nyss tittat en film, Bad Teacher, och överväger att titta en till. Planen var egentligen att åka till After Eight och lyssna på The Cajungas (?), men tydligen hade herrn "it lust namejr"... okeee.
Ja och så hade jag ju liksom lovat att sätta upp bilder och berätta om Stockholmsresan. Men det går liksom inte så bra. Jag är ju liksom på Kalles dator nu, och orkar inte starta min egen. Liksom. Liksom? Hatar verkligen det ordet. Ungefär lika mycket som jag hatar slampor, kassler och tonläget hos vår konstlärare. Och lika mycket som jag (och Tees) älskar skräckisar. Heh. Which is why jag nu ska tvinga min sambo att se denna film:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar