5 oktober 2011

till Therese


Eftersom jag inte hade tid att skriva ett fint inlägg om min kära vän Therese på hennes födelsedag i måndags, så tänker jag göra det nu.
Bilden är från hösten 2005, en av många kvällar då vi åkte runt i Idas traktor, satt och pratade skit om allt och alla, rökte på en parkbänk på Nykaabi torg, pratade om alla världens små och stora bekymmer... Therese och jag har hållit ihop från och till ända sen sjunde klass.
Det är egentligen ganska lustigt hur "det blev vi", vi började nämligen skicka med varann på Lunarstorm, fortsatte på msn, avancerade till meddelanden, och sen träffades vi första gången en januarikväll hemma hos Tees pappa i min hemstad. Sen dess har vi varit som hand och handske.
Visst, det har varit perioder då vi inte haft speciellt mycket kontakt, av olika orsaker. Vi har bott långt ifrån varann, vi har inte hunnits träffas så mycket som vi kanske hade velat. Men det har alltid varit samma sak när vi väl har träffats: vi har tagit upp tråden där vi senast lämnade den, vi har pratat om allt mellan himmel och jord. Det bästa är att vi bara kan vara, utan att behöva säga något alls, om det känns så! Therese finns där för mig när jag behöver henne, likaså finns jag där för henne. I vått och torrt.
På "senare dagar", dvs. sen jag flyttade till Jeppis, har vi som tur börjat umgås mer regelbundet. Vi brukar sticka ut på promenader i kvällen, gå på Musicquiz till Netti på torsdagar.. En underbar vän som jag önskar allt gott här i livet! Hoppas vi får fler roliga minnen framöver också. Love you darling! Och grattis i efterskott.

1 kommentar:

  1. naaaw, thank you :') I love you too! du är bäst <3

    SvaraRadera