13 oktober 2011

stressigt värre

Alltså fy hel*ete vilken dag det varit idag! Började med att brumma iväg till skolan till 8:30. Hade A-timme i musik, klockan kunde inte ha gått långsammare.. Fortsatte med föreläsning i bild&form, jo tydligen kunde klockan gå ännu saktare! Och så hade vi förstås ärtsoppa till lunch... Sen hade vi åtminstone en intressant föreläsning innan dagen var slut, nämligen könsidentitet/sexologi. Kommer säkert bli ännu bättre ju mer vi fördjupar oss i ämnet!
Fick tyvärr inte åka hem efter det, utan satt och slöade framför datorn tills klockan blev 15:15 och vi hade valnämndsmöte. Och som om inte det hade varit tråkigt nog i sig, så fick jag sitta och lyssna på när de i Åbo räknade upp kandidater i 1,5h.. satt och spelade Tetris och gick igenom kommande uppgifter. Insåg till min förskräckelse att jag läst HELT FEL litteratur till morgondagens musiktent, hade läst det vi ska redovisa till i inlämningsarbetet, och inte de 50 sidor vi behöver till tenten... Greeeeat. Bibban var också stängd (hela dagen), så jag blev ganska fitti. Som tur kom jag på den briljanta idéen att knacka på hos musikläraren och låna boken av henne. Läsning tonight it is...
Fick sticka iväg strax före halv sex, och körde raka vägen till Kyrkostrand. Fixade mat åt kusinerna, och så joinade Kalle och Kati. Och mera motgångar.. Fick äran att läsa diktamen åt André, och så blev det en 15 minuters kakka-promenad med hunden. Sen fick jag i alla fall "ta kvällen".
Var så upprörd när jag kom hem att jag inte ens ville tänka på nån jävla tentlitteratur. Dansade 20min zumba, duschade, fixade mig, och så cyklade vi till Netti på MusicQuiz. Blev 7/9 så det var kanske inte den bästa gången.. men istället vann jag Foo Fighters nya album på lotteri, woho!
Nu har jag lugnat ner mig lite och tänker slappa framför ett avsnitt Halv åtta hos mej med två räkost-mackor. Sen blir det att läsa de första 20 sidorna i litteraturen.. Bestämde mig att fara till skolan först 12:30 imorgon, och ha bild&form med A-gruppen. Så då hinner jag ju läsa på morgonen! Tent kl 2 och efter det kanske jag har lugnat mig.. eller så har det blivit värre. Sen är det weekend och då bryr jag mig inte mer! Man kan ju alltid gå på omtent. Hrmf.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar