4 oktober 2011

skallebank

Vet ni, det är ett ständigt återkommande fenomen att jag får huvudvärk när jag vistats mer än 2 lektioner i skolan per dag. Och detta är inte för att jag tycker det är jobbigt (okej visst, ibland är det nog det också) att vara där, utan för att vi går i en mögelskola. Helt seriöst. Längtar verkligen tills vi får flytta till det nya campuset, om det nu blir så att vi hinner flytta innan vi går ut...
Hursomhelst, var i skolan mellan 8:30 och 14:30, vi hade barns språk, rörelse och skriftlig kommunikation. Samtliga lektioner var ganska ointressanta, tyvärr. När jag skulle trampa hem så ösregnade det ute, jag håller på att bli sjuk (har fruktansvärt sjuk hals; svälld och kan knappt svälja), och någon hade stulit (tagit fel?) mina vantar... Så jag ringde efter hjälp, Kalle fick komma och hämta mig.

Nu sitter jag här och uppdaterar mig med senaste skvallret, och ska snart börja fixa mat. Det blir "mammas" biffar, makaroner och brunsås idag. Riktig studerandemat.. Eller mat för någon som inte orkar anstränga sig för att hon är sjuk, rättare sagt.
Ikväll ska jag sen iväg och städa AK, hämta ut mitt H&M- och Ellospaket.. Har det blivit bättre väder tills jag kommer hem så blir det en promenad för mig och Tees. Och sen 20min zumba innan det blir dags för kvällsmys. Jag tänker mig omenahyve med glass ikväll, mums! Glass är ju bra för halsen, ni vet ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar