27 oktober 2011

Revyresan - lördag & söndag

Nå NU kommer då äntligen den utlovade historien och bilderna från helgens Stockolmsresa. Skriver dem i skilda inlägg så det inte blir så överdrivet långt att bläddra. Ids inte heller sätta upp alla bilder här, men om det är fler ni vill se kommer de säkerligen upp på Facebook i något skede. Dessa får duga så länge!

Började lördagen med att sova ut ordentligt, steg upp runt halv elva. Gick och käkade en supergod hotellfrukost, packade väskorna, slappade en stund.. Sen sökte vi oss ut på stan, jag och grabbarna.

När vi gick på stan träffade vi på demonstranter utanför Swedbank. De tyckte tydligen inte om att banken lånat ut pengar de inte har... om jag förstod rätt!

Var på drickapaus vid vårt favoritställe Taverna Efes två gånger under dagens lopp

The Dressmen from Årvas!

Käkade på TGI Friday's, supermums såklart!

Babe, Norrgård och Patte i väntan på båten

Kalle Anka...

Ordnade förstås lite hyttfest efter avgång och taxfree-shopping. Kalle & Conny

Killarna hade något fuffens pågång med en roskis.. den skulle göras om till en grammofon!?

Bejbe & jag. Har ingen aning om varför vi ser så ledsna ut!?

När vi kom oss till "klubben" kaverade Putt om att han hade en hönsfarm.. och andra sjuka saker anknytna till den nyinhandlade tröjan!

Kalle hittade en "bror" i båten.. efter detta så tyckte jag att klockan började bli mycket (runt ½5) och gick och lade mig. Sambon sov inte alls...

söndag kom vi i land runt halv åtta på morgonen. Var kanske inte i världens bästa skick, och inte på bästa humör heller eftersom jag fått sova ensam och ovetandes.. Packade ihop sakerna, gick av båten, och hoppade i bussen. Sov, lyssnade på musik, läste, och så stannade vi förstås och käkade lite emellanåt. Var hemma i Årvas runt halv två, och det var verkligen skönt att slänga sig på soffan och bara slappa en stund!

3 kommentarer:

  1. ja tycker he sir ut som at e finns en viss Kalli som sko konn funder på ti bok en frissatid... :)

    SvaraRadera
  2. elo okej, it va e så langt, e va bara på ande dressmanbildin e så liti vilt ut ede hååri :D

    SvaraRadera
  3. faktiskt så vart an frisera häljin fyri reison.. men tå na int lagar e sir e lika vild ut som fyri e vart klippt faktiskt ;)

    SvaraRadera