12 oktober 2011

onsdag

Idag fick jag sova till 9:50 innan det var dags att släpa sig till skolan. Började med litt.sem. i småbarnsdidaktik, vilken mardröm.. nej, men det var nog inte speciellt givande tyckte jag. Sen hade vi en halvtimme gitarr, gick helt bra. Och så trampade jag sen hem i duggregnet strax efter 12:30. Åt en kopp fil med the usual, slängde i mig ett mikro-rågbröd med ost, och så tog jag det bara lugnt en stund.
Var duktig och gjorde en skoluppgift, religion&etik, och sen åkte jag iväg till E&Y och städade. Det har blivit sagt att jag ska ha tvättat fönstren före november, men det ser nog lite hårt ut.. Varje gång jag varit hittills, så har det regnat. Idag så kom jag dock på idén att jag kan ju tvätta insidorna nu i vinter, ett rum per gång, och sen tar jag utsidorna på våren... smart! Tyvärr så tog ju dedär 3 fönstren (med 3 sidor var) längre än jag tänkt mig, hrmf. Fick skynda på med resten sen, och beordrade Kalle att fixa mat.

Så nu har jag kommit mig hem, och fått ris med höns i sötsursås i magen. Ska strax ställa mig iväg på 45min zumba. Sen får vi se vad som händer ikväll... Hatar när det är såhär regnigt och tråkigt väder hela tiden! Man kan ju inte göra något alls. Suck.
Men, snart är det LÖRDAG! Och då nalkas det tjejkväll här på Västermalmsbrinken. Wohoo, det kommer bli super-awesome! Can't wait.


Kan inte tro det själv.. men nu skulle JAG vilja ha en OnePiece!
Julklappsönskemål it is...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar