6 oktober 2011

och vad vi längtar efter julen

Som jag har berättat många gånger förr så får jag alltid infall av att beställa hem saker när jag får hem en ny katalog, ett reklamblad, etc.
För några veckor sen trillade Jotex-katalogen in genom luckan, och den var fylld med vackra bilder på mysiga jultextiler. Tänkte inte destomer på det, men igår när jag fick ett reklamblad därifrån där det stod att om man beställer för minst 20€ så får man ett set med glöggmuggar + skålar på köpet.. Ja då satte det spratt i mina julkänslor.
Nämnas bör kanske också att när jag beställde från Ellos och det fattades en sak på 5€ för att få skicka iväg beställningen, så klickade jag hem en julbock (att ha ett ljus i) bara för att. Nu sitter jag då här och drömmer om att hänga upp våra gay-tomtegardiner, tända julljus, packa julklappar.. Har till och med gått så långt att jag börjat skriva julklappslista! Både vad jag själv önskar mig, och vad jag ska ge till andra. HERREGUD KVINNA.

3 kommentarer:

 1. Jag har handla nästan alla julklappar redan, å ti som ja har fått heim reij så e fäädi inslaji, så int e do så toki.

  SvaraRadera
 2. haha, ere sant he!? jaa kanski ja it e så knäpp i alla fall ;)

  SvaraRadera
 3. Haha, ja älskar att inreda för jul, har bara väntat på att julen ska komma så man får byt till julgardinerna o lägg fram alla mysiga jul saker ^^ Tyvärr så vet ja int om ja kommer vara i Finland då, om int annat ska ja tvinga jard att laga jul sakerna fram så de e juligt då ja kommer hem:p Men ja kommer att komma på höstloven kanske till Finland men de e kanske lite för tidigt för julgardiner då xD

  // MX

  SvaraRadera