18 oktober 2011

Noll motivation

Vädret är tråkigt, dagsschemat är tråkigt, humöret är tråkigt... Så kan man väl bäst beskriva denna tisdag.
Masade mig ofrivilligt upp ur sängen klockan 7:50 idag, fixade mig, och stack till skolan. Hade först rörelse, och fortsatte sedan med sexologi. Det sistnämnda var mycket intressant! Dock hade jag lite annat i skallen just då, så orkade inte koncentrera mig fullt ut. Kopierade lite inför nästa veckas tent medan Sonia käkade, och så gjorde vi klart musik-pararbetet sen. På tisdag gäller det! Det kommer nog gå bra, ska vi tro.
Sen trampade jag hem strax efter 1, käkade en skål fil, valde outfit, fixade mig.. och så åkte jag in till stan. Träffade Linda i Skolparken, och så gjorde vi en "photoshoot". Det var skoj! Trots att jag nog inte var så smidig som modell.. men en hel del bilder blev det i alla fall, runt 600st (!!!), så kanske jag hittar nån jag är nöjd med. Heh.

Nu sitter jag här och ugglar. Borde egentligen läsa på tent, men har som rubriken kanske tyder på, noll motivation. Ska så småningom fixa lite mat åt mig, och sen åker jag iväg till jobbet. Efter det blir det promenad tillsammans med Tees, zumba 40min, dusch, kvällsmat, Halv åtta hos mej.. och så måste jag väl läsa på dendär förbannade tenten en stund då. Kanske. Om jag har lust.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar