5 oktober 2011

Mitt i veckan

Idag har det varit underbart väder utomhus, funderade på att sticka på en promenad ikväll, men det verkar som om de ökända regnmolnen är påväg tillbaka igen.. suck.
Började i alla fall dagen med att sticka på zumba mellan 10 och 11. Tyvärr så var vi bara 2st idag.. Men det var skönt ändå! Hem, duschade och fixade mig, åt lite fil, och rostabröd med räkost & ägg (min nya specialitet), diskade lite.. Sen hoppade jag i bilen och stack iväg till skolan. Spelade gitarr en halvtimme, det gick faktiskt rätt bra idag! Kanske det finns hopp trots allt.
Hoppade i bilen och styrde sen kosan mot Nykaabi. Socialiserade med min sjukling till syster en stund (och fick en bit pannkaka, jami!), och så trampade jag iväg till stallet. Var ute en sväng med Elli i det härliga vädret, och sen stack jag hem-hem igen. Påväg tillbaka till Jeppis mötte jag papi, som ringde och sa jag skulle svänga om ifall jag ville ha gratis pizza. Sagt och gjort, vi hade "date" på Sandåsen, och jag fick 4st capricciosa-stenugnspizzor, plus att han böt min söndriga framlampa.

Nu är jag back in Jeppis. Hade tänkt göra ugnskorv och mos idag, men det blev alltså pizza istället. Mycket mindre ansträngande, hehe... Kalle sticker till Årvas ikväll, han ska jobba torsdag-fredag, han är ändå ledig från skolan. Själv får jag alltså lugn och ro för litteraturseminarieläsning.. usch. Ikväll tror jag bestämt det blir att krypa ner i soffan framför Halv åtta hos mej och nån bra film.
En Ben&Jerrys hade också varit bra för min sjuka hals........

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar