3 oktober 2011

måndag

Hej på er!
Vilket härligt väder vi har idag, jag blir så glad! Är överlag på bra humör idag, eller tja, jag blev väl det först efter skolan. Vi hade ju tent sista timmen, så före det var jag mest nervös om jag skulle klara den eller inte.. Kändes i alla fall helt okej, inte blir det någon fullpoängare, men bara jag är godkänd är jag nöjd! Är faktiskt ganska skoltrött just nu.. Bara inlämningsarbeten och observationsuppgifter hit och dit.
Dagens planer är att sticka iväg och panta flaskor och handla. Hade först tänkt mig att vi skulle åka till Prisma och panta, och så skulle jag få handla RÄKOST därifrån, sen till Lidl som vanligt. Har nämligen varit snål på räkost nu ända sen jag åt det till frukost när jag skickade iväg kusinerna till skolan... Men tyvärr finns det inte i alla butiker, bara i de "bättre". Nå, sen när jag kom hem hade vi fått ett reklamblad från Citymarket där de erbjöd enmassa bra grejer till det ynka lilla priset av 1€! Så nu antar jag att vi bara åker dit och pantar och shoppar idag då.
Intresseklubben antecknar...
Ikväll blir det förstås Zumba klockan 20:00, men annars har jag inte planerat speciellt mycket. Måste läsa två papper om finlandismer tills imorgon, men det borde väl inte ta så länge. Sista Star Wars ikväll då antar jag?

dagens craving!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar