15 oktober 2011

lördag i Jeppis

Haudii kära läsare!
I morse slog jag upp mina vackra bruna klockan 10:00 sharp. Plockade, diskade, vikte tvätt.. slängde i mig en kiwi, hoppade i kläderna, och stack iväg på zumba mellan 11 och 12. Svettigt och härligt! Sen snyggade jag till mig så gott jag kunde, och åkte raka vägen till Prisma. Inhandlade lite dricka och diverse som behövs till i kväll, tacka vet jag presentkorten till S-butiker som jag vann på Jurva!
Kom mig hem, käkade en kopp fil med jordgubb och banan samt ett mikro-ostrågbröd. Så vände jag ihop en mintchokladkladdkaka tills ikväll, och hoppade sen i duschen.

Nu är jag ren och fräsch, och det är städat och fint här i lyan. Återstår bara ca 4h tills mina kära gäster kommer... det ska bli så himla roligt! Linn, Tossa, Hanna, Tees och Belinda kommer att förgylla min afton idag, vi ska käka tortillas och kladdkaka, godis och allt vad vi nu hittar på, spela ölspel och party-Alias... tjohoo alltså! Sen blir det bastubad och utgång också, hoppeligen.
Nu har jag alltså inget att göra och kommer att bli otroligt rastlös.. Egentligen kunde jag ha sparat mitt duschade och stuckit på en promenad/jogging, men det orkar jag nog inte mer. En annan gång kanske! Ska ta itu med en skoluppgift jag skjutit upp, men det borde inte ta många minuter.
Stay tuned!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar