16 oktober 2011

krabbis?

Igår hade vi det mycket trevligt. Käkade tortillas och massa gott, socialiserade, spelade ölspel, badade bastu... och så avslutades kvällen på Melody. Har väl lite blandade åsikter om det eventet, men visst var det lite bättre än jag tänkt mig. Behöver väl se något annat emellanåt också! Tossa, Linn och jag traskade hem i natten och stupade i säng runt kl 4.

I morse vaknade jag halv tio av att tjejerna försökte få igång tv:n. Det gick inte så bra.. Orkade tyvärr inte engagera mig, utan halvsov vidare en timme till. Sen joinade jag och vi tittade PS. I love you. Snyft. Så åt vi chips och godis och jag diskade och plockade undan, och göörlsen åkte hem. Nu återstår bara att dammsuga ett varv och panta flaskor så är friden i hemmet återställd igen.
Måste nog erkänna att jag har lite krapula idag, fast jag inte blev speciellt full igår. I och för sig drack jag ganska mycket, men det kickade aldrig in.. Sådär går det när man försöker ihärdigt! Sen vet jag inte om jag är hungrig eller mår illa.. borde kanske försöka ta reda på det så småningom. Har tortillas så det räcker i säkert 5 år, så feel free att komma på besök om ni är sugna!

Dagens återstående to do: Åka hem-hem till Nykaabi på en ridtur i det vackra höstvädret, dansa zumba 20min... Ja, that's about it. Sen kan vi ju hoppas att min sambo kommer ihåg att jag existerar också. Det vore ju trevligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar