27 oktober 2011

Just nu i detta hushåll:

Har påbörjat inlämningsuppgiften i rörelse: analysera denna bild utgående från föreläsningar och litteratur... Så nu vet ni vad jag gör ikväll och imorgon!

Kalsongfjanten Kalle diggar musik och inväntar NHL-spelande besök.. jejj

Själv sitter jag här i Afrika och längtar efter julen och väntar att klockan ska gå så jag får börja fixa tacogratäng!

För övrigt kan jag väl berätta att jag var i skolan mellan halv nio och halv ett. Hade rörelse, musik, och sen skrivhandledning. Inget märktvärdigt med det.. Sen var jag hurtig och cyklade in till stan. Hämtade en påse som jag glömt i jobbet igår, och så tänkte jag handla nya sockor på -25% vid KappAhl, samt köpa mera räkost. Tyvärr hade jag glömt plånboken hemma, så det blev en rätt onödig resa.
Och sen jag kom hem har jag: packat Kalles presenter tills söndag, läst lite kurslitteratur, ätit fil och rostabröd, och räknat igenom mina köp från Stockholmsresan (bilder påväg efter detta!). Ikväll klockan åtta är det förstås Musicquiz som gäller!
Och ja, ekonomin gjorde mig inte direkt positiv.. För första gången på typ 5 år har jag under 2000€ på mitt konto. Och det är INTE bra. Nu ska ni då alltså inte tro att jag är någon snobb som sitter och pantar på pengar jag kunde använda, nej, det är så att mamma lagt in 100mk/25€ i månaden åt mig sen jag var ganska liten (tills jag flyttade), vilket jag under skolåren fått använda till viktiga saker, typ ladda busskort, köpa skolböcker, osv. Har räknat ut att det handlar om ungefär 2000€, som den summan blivit till.. Så nu använder jag alltså VIKTIGA pengar, och inte mina egna införtjänade jobbpengar. That's where the shit in SHIT lies. Antar att detdär en månad långa jullovet inte blir så långt i alla fall.......

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar