14 oktober 2011

hemmafru-mode: on

Och så var denna vecka äntligen slut. Det värsta är att sånahär veckor kommer att återkomma ända fram till jul.. fy tusan ändå, kommer bli utbränd!
Nåja, fick läst på dendär dumma tenten i morse, käkade lite fil, och så trampade jag iväg (med Kalles cykel, min var utan luft i bakhjulet) till skolan till 12:30. Hade bild&form, och sen den fruktade tenten. Det var faktiskt inte så farligt som jag hade tänkt mig, skrev tre uppgifter på ca en halvtimme. Men sen har jag ju alltid varit snabb när jag väl kommer på något att skriva...

Kom mig hem runt 3, sambon hade redan börjat städa så jag blev lite sur. Hade ju nog tänkt pusta ut en minut eller fem innan jag satte igång.. menmen, hemmafru-mode: on, var det då! Städade vessan och dammsög hela lägenheten medan sambon torkade damm (moahahaa), så nu är det skinande rent här en stund framöver igen! Vågar kanske ta hit gäster imorgon..
Samlade ihop tvätten och gick ner i tvättstugan och la i en maskin. Det är faktiskt FÖRSTA gången nånsin som vi tvättar kläder här, brukar alltid ta dem till Jutas/Årvas när vi far hem på helgerna. Lyx, ni vet... Nå, väl tillbaka fixade jag ihop ost-pastakuddar med baconsås, mmmums! Var och böt i tvättmaskinen och startade torktumlaren, och nu får jag snart gå ner igen.


Kalle sticker hem till Årvas ikväll, han måste nämligen jobba imorgon, så jag har ingen aning vad jag ska hitta på.. Dyker det inte upp något annat intressant tror jag att jag sticker iväg till kusinerna och kollar Idol. Då behöver jag ju inte vara ensam i alla fall! Imorgon blir det zumba klockan 11, och efter det ska jag handla lite, baka en mintchokladkaka till kvällen.. och ja, sen blir det väl bara att invänta tjejerna som kommer runt 6-tiden nångång. Tjohhoo så roligt vi kommer ha det!
På söndag har jag planerat en färd till Nykaabi, ska ut med Elli och sen eventuellt och hälsa på Marie&Robbi om de har tid. Kalle kommer ju inte alls tillbaka till Jeppis, för han har höstlov... Så honom ser jag först på onsdag när jag åker till Årvas på kvällen (vi ska ju på revyresa torsdag-söndag), SNYFT. Men kanske jag klarar mig.. har ju mina tusen skolarbeten att göra om det blir tråkigt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar