3 oktober 2011

helgens

Kan väl ta och berätta lite om helgen när jag nu ändå är pågång...
fredag började jag dagen med att vara och rida. Elli var tyvärr inte riktigt i skick ännu, så det blev en lugn tur. Stack iväg till Årvas; satt och läste kurslitteratur i vad som kändes som evigheter. Åt några smörgåsar, och så kom Kalle och vi gick ner i verkstan. Målade och fixade lite på Asconan, och sen gick vi upp och äta lite mat. Tittade tv och tog det lugnt, var ute på byn och brassade.. Sen ner i verkstan, packade sakerna och skulle lasta, och då gick ju växellådan sönder.. Gick som sagt inte att göra så mycket, så vi fick ge upp hoppet om någon tävling nästa dag. Jag var arg! Åkte och handlade lite popcorn, och så bänkade vi oss framför Idol, och senare Polisskolan 1.

Lördags-dagen har jag ju redan berättat om.. Men på kvällen duschade vi och fixade oss, satt och lyssnade på musik/tittade tv och "förfestade". Stack iväg till Bennys, och satt där och diskuterade och pimplade en timme eller så, sen kom skjutsen, vi plockade upp Tommy, och stack iväg till Vasa. For alltså till Royal och titta U.D.O. Det var riktigt bra, han hade verkligen häftig röst herr Dirkshneider. Tyvärr så var det lite överfullt bara, fick klaustrofobi med mindre.. men en mycket trevlig upplevelse i alla fall! Via Hesburger på varsin hamppis innan taxin stack iväg hemåt strax efter 3. Passligt full och trött!

söndag tog vi det mest lugnt. Kalle mami och papi hade kommit sig hem från Kreta, så fick socialisera med dem en stund. Jag fick bodybutter och handkräm av dem, K fick tobak. Började dagen med att åka till Kalles mommo och äta middag, köttbullar&mos + hallon-blåbärspannacotta till efterrätt, lyx. Tittade bara tv och latade oss sen resten av dagen..
Så stack jag iväg till Jepoo för att träffa Linn klockan 3, satt och skvallrade en stund och sen drog vi vidare åt varsit håll. Jag for till stallet, Elli var fortfarande inte frisk så det blev lugnt igen. Sen hem och byta om, och så till Victoria på makaronidate med Tossa. Det var väldigt givande, alltid roligt att få prata av sig med nån!
Sen åkte jag till Jeppis, plockade lite, dansade 20min Zumba, duschade, läste ett varv på tent, och när Kalle kom hade vi ljusmys och käkade smörgåsar och tittade Big Bang och Fringe.


blåbärspajen jag gjorde, supermumsig och enkel att göra!

U.D.O. @ Royal! Som ni vet är min kamera skit...

UDO

UDO

Jalle, Kalle och Mackan var ivriga!

gubben & jag (och nej, det är inte min hand!)

Jalle & Kalle

Tommy & Kalle, när vi hade pisspaus på hemvägen

resesällskapet + vår taxichaufför Robert

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar