11 oktober 2011

Hejhej hemskt mycket hej

Jag lever nog fortfarande. Har bara inte haft tid och ork att blogga, som jag varnade er om förra veckan. Igår spenderade jag som sagt dagen i Åbo; hoppade på tåget klockan 6, kom fram 12. Gick och käkade en smörgås och traskade till Kåren i duggregnet. Satt på möte mellan 1 och 4, och så kom Sara och mötte upp mig. Vi åt på Subway, traskade omkring i olika butiker, och katchade up. Sen trippade jag iväg till tåget till klockan 18, och var hemma igen 22:30. Observera att jag också läste typ 200 sidor kurslitteratur under dagen... En lång, tröttsam dag, med andra ord!

För att inte berätta för mycket onödigt om helgen kan jag väl säga såhär:
fredag kom jag till Årvas 14:30. Tittade tv, tvättade kläder, fick mat, socialiserade med Kalle en stund. Han for till Kantlax och öva med bandet, och själv for jag till hans mommo. Det var liksom tänkt att jag skulle föra gardintyg med mått åt henne, men istället satt vi och "skvallrade" framför en kopp té och några smörgåsar i över 2h... Och det var faktiskt riktigt trevligt! Sen kollade jag Idol, och så kom Kalle hem vid sängdags.
lördag var vi alltså till Jurva och körde. Kan kanske berätta mer sen när jag orkar sätta in bilderna, ni får alltså beskrivningar med dem. Men vi körde alla med samma bil, vår älskade Pärlan. Jag i dam, blev FEMTE, Martin i allmänna, blev fjärde, och Kalle i EVK, och han blev elfte. Rolig story bakom det... lovar att berätta sen ;) Sen miste vi Pärlan och ingen pokal och inga presentkort i hela världen fick mig glad igen. Älskade bilen :( Men vi fick i alla fall hem en Volvo PV som var rätt bra.
På kvällen så fixade vi oss snabbt, Jim&Nina hämtade oss, och så stack vi iväg till Lotlax och hälsade på Einar (och Mange). Satt och spelade (tittade på) Playstation, läste tidningar, drack lite och diskuterade. Satt på hem med Mange runt ½1, jag var dödstrött!
söndag slöade vi som vanligt framför tv:n. På eftermiddagen åkte jag till Jepoo, var på en timmes skvallerpromenad med Linn, lite väl kallt, men trevligt! Sen hem-hem, och till stallet. Elli var halt så det blev ingen ridtur, tyvärr. Bara lite pysslas innan jag trampade tillbaka. Så till Jeppis, tittade förstås Fringe innan det blev läggdags.

Och nu tjatar min sambo att jag ska sluta skriva och komma och titta på Halv åtta hos mej istället. Ska fixa räkmackor och dricka en cider (handlade för 0,99€ vid Prisma!) och sen blir det väl filmtajm, Mumien... ehe. Ajöss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar