10 oktober 2011

Godnatt

Nyligen hemkommen från Åbo. Sjuk hals. Trött i benen, trött i skallen.. trött i kropp och själ. Min sambo har haft fest här, surprise surprise. Han hade sjuk rygg och kunde inte åka på innebandyträning, så han "tränade" framför NHL med grabbarna istället. Medan jag satt i tåget i femhundrasextioelva timmar och traskade omkring i regnet och satt på ett tråkigt möte.
I alla fall så fick jag ju äta en god räkmacka och dricka ett glas varm oboy. Och så träffade jag Sara och vi skvallrade och shoppade och käkade på Subway.
Sen var det ganska skönt att sitta för mig själv med mina tankar idag. Speciellt eftersom min Ipod var på dåligt humör. Volymknappen funkade inte och jag tyckte inte det skulle vara speciellt sjysst mot mina medpassagerare att rocka loss med Ace of Spades på högsta volym klockan 6 på morgonen. Så jag har spelat Tetris. A lot. Och läst all seminarie/tentlitteratur som var inplanerat för denna vecka. Fuckin' awesome alltså.
Nu ska jag krypa till kojs och hoppas att jag kan hålla mina nerver i skick när mr H kommer hem. Orkar nämligen inte med något bråk i detta tillstånd. Go'natt!

2 kommentarer:

  1. Sv: tack :) Alltså tanken bakom just dedär me ti äta godis så e att jag int tycker om såna som e pinnsmal, tränar ofta o ändå klagar på att di e tjock o MÅST påpek att "oj jag åt en bulle idag, nu blir jag säkert tjock" De e så ofta jag läser eller hör sånt o jag e så trött på de. Alltså såna som faktiskt tränar hela tiden och e väldigt utseendefixerad om du förstår hu jag tänker... :)

    SvaraRadera
  2. Jåå de va såna personer jag syfta på :) Ibland kan man missförstå lite då jag skriver! då jag e rikti ivri o bara skriver utan att egentligen tänk på att vissa saker kanske man måst förklar lite närmare så de int missförstås :D Ne exakt, såna människor som int har nå ti klaga på som klagar ändå, de e JUST såna jag blir irritera på :D

    SvaraRadera