1 oktober 2011

Godmorgon oktober!

Blev helt chockad imorse när jag läste igenom några bloggar och insåg att det redan hunnit bli OKTOBER. Vart i hela friden försvann augusti och september då!? Nåja, den mörkaste tiden är ju inte så lång, snart kommer det snö och så blir det julmys osv. Och sen blir det vår och sommar igen! Bra så, när åren går fort.

Om dagens humör vet jag inte riktigt vad jag ska säga. Egentligen är jag på bra humör pga. det strålande solskenet utomhus. Skulle känna för en promenad, och har pratat med Tossa om att vi ska gå senare på eftermiddagen när hon har tid. Det skulle verkligen vara skönt!
Men sen är jag också på urdåligt humör, som ni kanske märker så är vi INTE i Kauhava just nu. Orsaken är den att igår när vi skulle lasta bilen så gick växellådan sönder... Funderade en stund på att ta vår andra Ascona, det skulle bara ha varit att byta bänken och svetsa en liten grej. Men Kalle tyckte att det inte var värt det, det är ju trots allt vår bästa bil, de hade ingen EVK-klass, och vi ska till Jurva nästa helg. Jag tyckte inte riktigt om motiveringen, men sen när har jag haft något att säga till om...

Så nu sitter jag här. K har gått ner i verkstan för att fixa lite inför just nästa helg, jag är nog också påväg men har inte kommit mig så långt ännu. Sen blir det väl att fixa lite mat nångång också. Ikväll ska vi som kanske tidigare nämnt till Vasa för att se UDO på Royal. Antar att det kommer bli häftigt, men är faktiskt inte så speciellt intresserad av att stanna där till klockan 4 och sen åka hem med taxi tillsammans med ett gäng som aldrig ger upp... Men som sagt, när har jag senast haft något att invända med? ... Have a great day everybody!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar