28 oktober 2011

Fredag

Godmorgon världen!
Har ni sett vilken supersexy kalufs jag har nuförtiden!? -->
Måste verkligen fråga om svärmor kan göra något åt det i helgen, såhär kan jag ju inte se ut.. huhhuh. Men långt har "bakhåret" blivit i alla fall!

Idag är jag ledig, och är nu utvilad efter 11h sömn. Aah. Har nyss betalat lite räkningar, käkat en skål fil med mosade jordgubbar och banan, så nu är jag redo att börja på med dendär dödstråkiga inlämningsuppgiften vi fått i rörelse.
Sen är tanken att jag ska hem-hem till Nykaabi, ut på en ridtur med fröken Elli förstås. Efter det blir det som de flesta andra helger: åker till Årvas. Ser framemot ikväll, vi ska nämligen på Humorgalan. Det kommer bli ganska awesome har jag på känn! Sen förstås Idol när vi kommer hem.. hoppas jag.
Imorgon har vi väl inga större planer, Kalle ska till Kantlax och öva med bandet nångång under dagens lopp, och sen på kvällen åker vi tillbaka hit till Jeppis för att titta på nån gitarrgubbe vid Stadshotellet, minns tyvärr inte vad han hette men han verkade bra. På söndagen är det dagen med stort D, vår 2 års dag. Då ska vi bara mysa och ha det bra, äta gott, gå på bio... sånt!
Om jag inte hinner uppdatera mera så ska ni ha en skön fredagskväll allihopa! Adios.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar