7 oktober 2011

en fredag

Hej på er!
Nu är det fredag, skoldagen är slut, och helgen kan börja. Fint väder är det dessutom utomhus, eller tja, lite blåsigt, men det gör väl inte så mycket.
Kom nyss från skolan, så nu sitter jag här och slappar en stund innan jag packar det sista, slänger i mig lite mat, och hoppar i bilen och styr kosan mot Årvas. Har en litt.sem. bok jag kanske möjligtvis måste börja på idag, men annars har jag inga stora planer. Kalle är i jobb och slutar 4, så då har jag ju något att göra tills dess. Sen ska han och öva med bandet till Kantlax runt kl. 6. Jag har fortfarande inte bestämt mig om jag ska åka med eller stanna "hemma". Får se det sen..
I alla fall så börjar ju Idol fredagsfinal klockan 9, och det tänker jag och min popcornspåse absolut inte missa! Nu börjar det bli spännande. Personligen tycker jag bäst om brunett-Amanda, hoppas att måttet håller resten av tävlingen också!

Imorgon ska vi på årets sista (yhyy) varmanstävling, nämligen till Jurva. Bara att ge gärnet en sista gång nudå! Och hoppas att bilen håller, och att jag inte blir sist.. heh. Sen på kvällen får vi se vad som händer, i alla fall så är det dans vid Årvasgården, så mittiallt hittar vi dit. På söndag blir det promenix med Linn, och sen ut en sväng med Elli innan det blir dags att åka tillbaka till Jeppis. På måndag kommer jag att befinna mig i Åbo hela dagen, så ni vet varför om det blir dåligt med uppdateringar en stund framöver.
Over and out. Trevlig helg allihopa!

2 kommentarer:

  1. Ja sko så gärn ha vila kom å kör imåron :) men tå allt program ska va på sama gang, så ere alltiili. Lycka till!

    SvaraRadera
  2. jaa he va jo synd att int do hadd passlit :/ men he kombär jo fleir gang! nesta år.. vi missta jo bilin igår, he va itt na rolit.

    SvaraRadera