27 oktober 2011

Before I die

Idag skrev min barndomsbästis Minna om en rätt intressant sak, som jag lämnade att fundera på. 100 saker jag vill göra innan jag dör? Tänker ju förstås inte börja räkna upp dem här, men tanken slog mig att jag kanske borde göra en lista för eget bruk, som jag kan fylla på när jag kommer på något.

Några saker kan jag förstås dela med mig av här, av dessa 100:
Ja nångång vill jag ju förstås åka till Australien en sommar - bara vara, kolla in alla häftiga ställen, prata med intressanta människor.. kanske till och med jobba?! Sen min största dröm (för tillfället) här i livet, nämligen skriva en alldeles egen barnbok - en bilderbok, som gärna någon annan får illustrera...
Annat då? Tja, en gång i tiden kom jag underfund med att jag skulle villa jobba på en ranch i Montana - nu förtiden tror jag nog det skulle räcka med att besöka den vackra Amerikanska delstaten, och förstås rida western på en härlig slänt. Sen vill jag också väldigt gärna designa (och se på när någon annan bygger) och inreda mitt alldeles egna hus, som flera av er säkert redan listat ut - hoppas innerligt att den saken går i uppfyllelse innan jag dör.
Och ja.. så vill jag ju starta ett eget dagis, besöka alla världsdelar, våga pröva på parasailing eller paraflying, vara med i Halv åtta hos mej, lära mig att sy, se alla mina favoritband live... Tror nog jag får sätta mig ner och fundera ordentligt, kommer inte på mycket mer saker såhär på rak arm faktiskt!

2 kommentarer:

  1. Parasailing e grymt! Nästa gang ja e i södern å dem har e så ska ja far å pröv e igen.

    SvaraRadera
  2. ja e så himla höjdrädd så vejt faktiskt int ho ja ska våg.. men he sko vara jätterolit!

    SvaraRadera