26 september 2011

shopping

Kalle har stuckit iväg till Årvas för att greja på Asconan lite, samt spela innebandy. Själv väntar jag att klockan ska bli 19:40 så att det blir dags att åka iväg på Zumba.
Hade ju tänkt vara hurtig och göra lite på didaktik-uppgiften redan ikväll, men så blev inte fallet. Har i alla fall läst all kurslitteratur, så nu är det bara att sätta igång och skriva imorgon! Suck...
Sen har jag förstås haft tråkigt, och därmed suttit och gluttat på H&M och Ellos' nätsidor. Kanske inte världens smartaste idé med tanke på att det kommer att gå 300€ extra nästa månad, i bilförsäkringar... Men hey, man kan ju alltid beställa hem och prova, eller hur? Dessutom blev det inte så mycket, bara nya leggins och jeans samt nån billig tröja från H&M, och en potentiel jacka från Ellos, samt några födispresenter åt Tees, som fyller nästa vecka.
Och som vanligt när jag har fått rabattkuponger "50% på dyraste varan!" så gäller det ALDRIG det jag vill ha. T.ex. dessa (se nedan) underbart snygga "vinter"gummistövlar av märket Tretorn (dock i lila), hade blivit endast 25€. Men... förstås så gällde ju inte erbjudandet varor med märket "E!" i kanten. Fuck you.

2 kommentarer:

  1. Dom finns ju också vid halpa halli, vet dock int ti vilket pris. Och även de andra varuhusen.

    SvaraRadera
  2. har sett att de finns, men de är sjukt dyra, ca 60-80€ :/

    SvaraRadera