1 september 2011

september

återigen sov jag dåligt inatt. Kalle snarkade som aldrig förr, och jag höll på att få fel i huvu. när jag äntligen somnade var det förstås inte långvarigt, eftersom jag -återigen- vaknade några gånger under natten, och det tog överdrivet länge att somna om. behöver jag ens nämna att jag var liiite trött när väckarklockan ringde 6:55?
hoppade alltså i bilen och åkte iväg till Kyrkostrand, för att se till att kusinerna Heidi&André fick frukost i magen, väskan packad, och så att de kom sig iväg till skolan. sen satt jag och kollade på Masterchef en stund, åt fil, och så for jag hem-hem till Nykaabi.

nu har jag varit och rida, det vara faktiskt riktigt skönt. hann i alla fall undan regnet... och så hade jag en plan: jag skulle komma hem (i detta fall alltså K:strand), dansa 20min zumba, duscha av mig, slappa en stund framför datorn, ta ut hunden på en liten promenad, och sen börja fixa mat.
nu är då grejen den, att André har fyra kompisar här, och det regnar utomhus. vilket alltså eliminerar både alternativ A och B i motionsväg. maten behöver kanske inte förberedas 2,5h på förhand så... här sitter jag nudå. och hoppas att det ska klarna upp snart!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar