14 september 2011

same old story

så jag släppte iväg min sambo på "födelsedagskalas" igår, och han lovade ihärdigt att det inte skulle vara någon FEST. och så for jag glatt iväg till jobbet, städade sjupp sjupp, kom mig hem, och ringde åt mannen i fråga. "vi ska till Netti en 9-tidin, men ba på ein elär två, åså kombär ja hejm sedan!" riight. så jag ringde (okej, skickade meddelande) efter back-up, nämligen min kära Tees. och så satt vi och skvallrade en stund, och sen gick vi ut på en hurtig promenad. och det var riktigt härligt! men sen var klockan mycket och hon åkte hem.
så jag dansade 20min zumba, duschade, tittade två avsnitt Desperate Housewives, åt en banan och drack en kopp té .
skickade och frågade min sambo klockan 23:57 om han hade tänkt söka sig hem nångång. "e nou påväg snart". borstade tänderna, lade mig i sängen.. fortfarande ingen sambo klockan 0:31, det tar faktiskt inte sådär länge från Netti... så jag ringde . och så började samma helvete igen. same, same, but different. varenda jävla vecka.
så jag sov fyra timmar inatt. steg upp klockan 9:20, glömde att äta, och stack på zumba mellan tio och elva. hade så lite energi att jag skakade . mådde så illa när jag kom hem att inte ens en kopp fil med mosade jordgubbar och banan fick mig på fötter. läste lite Aku Ankka, och trampade iväg till skolan till 12 . spelade gitarr en halvtimme, och trampade hem igen. så åt jag lite rågbröd med ost, men mår fortfarande inte bättre .
så nu kryper jag ner framför tv:n och hoppas att allt i mitt liv börjar reda upp sig snart. för just nu känns det som om jag står på kanten till ett stup och om någon så lite som knuffar till mig, I'm going down.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar