19 september 2011

några rader..

... om min dag.

steg upp 11 idag. packade upp väskan efter helgen, plockade lite här, fixade mig, och så stack jag iväg på shopping till Lidl. dagens fynd: ett 18-pack doftljus för ynka 1,65€!
när jag kom hem igen slängde jag i mig en kopp med fil, mosade jordgubbar (som hade börjat ruttna, tror jag, de smakade inte så exemplariskt) och banan.
trampade iväg till skolan till 1, vi hade didaktiska förhållningssätt. var i mindre grupper och diskuterade och redogjorde för the most boring thing ever; Planen för småbarnsfostran. slutade halv 3, och trampade iväg för att söka praktikplats. det gick INTE bra. fan ta att jag har 40 klasskamrater som alla ska ut samtidigt!
kom mig hem, fixade mat: makaroner-korv-lök-morot-gräddig vitsås i en salig röra. mycket gott, och framförallt enkelt. trampade tillbaka till skolan till 4, och så hade vi välnämndsmöte i två timmar. snark.

nu är jag hemma igen. har suttit här och snokat bara, väntar att klockan ska gå. snart hämtar moster T upp mig och så blir det dags för veckans bästa: måndagszumba kl 20:00. tyvärr har jag glömt mina träningskläder i Årvas... Kalle är för tillfället hemma i byn i fråga, han spelar innebandy. tydligen tyckte han att motionen började vara lite i mindre laget, och återupptar sin spelarkarriär. bra är väl det!
ikväll blir det varma smörgåsar och vem vet vad, en film, ett avsnitt DH eller kanske till och med Halv åtta hos mej.
och vet ni, dethär är veckan jag väntat på, ALLA bra serier börjar: Fringe (!!!), HIMYM och Big Bang Theory. jeehaaa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar