6 september 2011

my busy life

ursäkta att jag inte har uppdaterat er med senaste händelserna tidigare idag. jag har nämligen varit busy! stack till skolan halv nio, hade socioemotionell utveckling (fan vilket ord!), vilket faktiskt verkar rätt intressant. förutom att jag inte fattade ett skvatt... sen fortsatte vi med musik, vi hade babyrytmik och satt och gullades med dockor och nallar. jag är verkligen glad att ingen utomstående såg det, speciellt med tanke på hur min docka såg ut. haha.
slutade tolv, cyklade hem, käkade lite fil och banan, tittade ett avsnitt DH, tog bilen in till stan, och for och träffa mosters man O för att checka out mitt nya jobb. det kommer nog att gå riktigt bra, tror jag! verkade i alla fall väldigt passande. sen via stan för att handla en skolkalender, nu är jag nöjd igen.
hem, tittade lite DH igen, och så for jag trampande tillbaka till skolan. där hade vi valnämndsmöte (Kåreniter som ska fixa och greja och bestämma inför det kommande Kårvalet) som videokonferens. det var ganska intressant, tro det eller ej. synd att mitt Kårliv snart är över..
så hem igen, Kalle hade halvt fixat mat, jag fortsatte, och så käkade vi potatis, fiskpinnar och spenatsås. sen hoppade vi i bilen och åkte till Jepooo, där det alltså var talko inför varmanstävlingarna ikväll. jag fick städa ut kontorsbyggnaden, grilla korv, och lite annat..

nu är vi hemma, jag har dansat 20min zumba, duschat, och nu har bejbe laddat ner The Rite som vi ska se. återstår då alltså bara en kopp té och några tända ljus. nu ska jag pusta ut för idag! nighty night.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar