1 september 2011

torsdagsdilemman

så det blev två promenader med hunden idag, en på ca 20min och en annan på ca 30. sen var jag hurtig och taggad och skulle dansa 20min zumba innan duschen. men den drömmen gick upp i rök eftersom skivan är så sönderspelad att den bara funkar hemma i vår DVD. antar jag får beställa en ny snart... men jag blev faktiskt på bättre humör efter en varm och härlig dusch. kanske har jag glömt att nämna att moster T har världens snyggaste badrum! med bubbelbad och dimmad belysning, inbyggda högtalare... ja ni kan ju tänka er att jag trivs.
och så har jag stekt typ 20 plättar, och ungarna åt förstås bara ½ respektive 2 på var. så högen är lika stor ännu, typ. sen tittade vi på Halv åtta hos mej, och nu blir det väl snart sängdags.

imorgon måste jag stiga upp KLOCKAN HALV FEM, ska föra Heidi till bussen som tar henne till skolmästerskapen i Lovisa. great. sen blir det att sova nån timme, väcka André och packa hans grejer och se till så han får frukost i sig, rasta hunden en snabb sväng, och efter det hem och packa inför helgen. och så Årvas nästa.
antar att jag glömt att nämna det här, men på lördag kommer vi alltså att befinna oss på Kemora, där det är Kokkola-köror. vår kära Ascona lever igen (vilket jag tvivlar den gör efter helgen, eftersom vi alla tre, Kalle, svärfar och jag, ska köra med den) så hoppeligen ska det gå lite bättre än senaste gångerna... sådär dålig är jag faktiskt inte! inte på riktigt.
nu ska jag gå och se ett avsnitt Masterchef innan jag kryper till kojs. det kommer bli konstigt att sova i en stor, stor säng, ensam. but I see it from the bright side : kanske jag får sova i lugn och ro i alla fall!

1 kommentar:

  1. He finns att ta ner zumba på piratebay ifall do vill va lite olaglig.. ;)

    SvaraRadera