13 september 2011

huomenta tiistai!

imorse hade jag lagt alarmet på 11:30, men vaknade utvilad redan 10:38. skönt med sovmorgon! börjar först 1 idag, så det är fortfarande lugna puckar, ingen stress idag inte... dessutom slutar jag 3, så det blir nog ingen jobbig dag. sen ska jag till tandläkaren 15:30, vi har det lyxigt som får gå en gång gratis! hoppeligen har jag inga hål och behöver inte gå flera gånger i år. men är lite rädd för mina två kvarvarande visdomständer... nåja, inte för att det är någon fara heller.

steg som sagt upp, och har varit hurtig sen dess. har plockat upp i sovrummet, i vardagsrummet, och så har jag diskat, putsat spisen, skalat potatis och morot färdigt till kvällens mat.. aktiva jag! hade tänkt göra en tacogratäng i afton, yum! sen ska jag i jobbet (städa) nån gång efter det också.
igår tittade bejbe och jag (eller mest jag, han låg och snarkade) en ganska läskig film: One missed call. i början verkade den lite klichée, men sen kom den faktiskt igång riktigt bra, och jag kröp längre ner under filten. vet inte vad jag fått för fel, förr kunde jag kolla vilken skräckis som helst utan att röra en min, jag brukade till och med skratta!? har väl blivit gammal, antar jag...
nu ska jag i alla fall fixa lite "frukost" åt mig, och titta förra veckans Halv åtta hos mig. adios!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar